Skip to content
Dole Logo
Kontakta

Change location

Stänga

Varför Chef's Cut?

Riktiga proffs utelämnar inga detaljer. Riktiga proffs tar inga genvägar. Vi är med hela vägen. Vi pratar med odlare och lyssnar på vår omvärld. Vilka trender kommer och går, vad har konsumenterna för önskemål? Sortimentet utvecklas hela tiden. Men vårt engagemang slutar inte där.

Vi är måna om alla komponenter i den kedja som leder fram till färska färdigbehandlade råvaror klara att använda för alla proffs där ute i köken. Alltså har vi folk som jobbar med lastkapacitet och emballage, med lagring och optimerade transporter. På odlingsmarkerna vid Vidinge Grönt och Steglinge Gård har vi full kontroll på hela kedjan.

Råvorna odlas, skördas och packas så att du snabbt får tillgång till färska grönsaker efter säsong. Vi bryr oss också om restprodukterna. Vi utforskar ständigt nya möjligheter för att ta tillvara på så mycket det någonsin är möjligt. En del blir till djurfoder, biogas eller jordförbättring.

Ta del av hela vårt produktsortiment här
none

Följ oss på Instagram!

Vill du hänga med när vi presenterar produkter, deltar på mässor, besöker kunder och odlare? Följ med oss på vår Instagram!

Läs mer
none

Färdigskurna fördelar

 • Spara tid i köket

  Med våra färdigbehandlade produkter sparar du tid i köket och kan koncentrera dig på det roliga; smakerna och upplevelsen.

 • Koll på kostnaderna

  Med fasta säsongspriser blir det en smal sak att ha full koll på kostnaderna.

 • Full spårbarhet

  Du har full spårbarhet på produkterna och kan vara trygg med att du serverar kvalitet.

 • Allt under ett och samma tak

  Under säsongen odlas, skördas, tvättas och packas sallad och grönsaker av ett och samma företag på ett och samma ställe.

 • Hög kundservice

  Ett sortiment under ständig utveckling. Vi tar gärna fram nya produkter i dialog med dig.

none
 • Sortimentbroschyr

  Sortimentbroschyr

  Ladda ned vår sortimentbroschyr här!

  5,245 MB pdf

Hållbarhet: för en grönare och godare värld

Vi på Dole Nordic har förmånen att odla, distribuera och sälja den mest godaste och mest näringsrika maten med bland de lägsta miljöavtrycken. Med detta kommer också et stort ansvar, så vi är fast beslutna att göra affärer på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, både här hemma och över hela världen.

Läs mer
Kunder FS sustainability 600x600px

Kallpressade juicer, smoothies och shots!

I vårt sortiment finns härligt färska och fräscha kallpressade drycker. Inga konstigheter! Bara noga utvalda, mogna frukter och grönsaker, som pressas till nyttig juice, smoothies och shots. Helt enkelt frukt och grönt på flaska!

Offentliga upphandlingar

Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring färsk frukt, grönsaker och bär från hela världen. Vi äger och kan påverka i stora del hela vår värdekedja, från odling till tallrik. Här hittar du all viktig information om hur vi säkerställer kraven vid offentliga upphandlingar.

Läs mer
Helen olsson 600x600