Skip to content
Dole Logo
Kontakta

Change location

Stänga

Vårt conveniencesortiment

Vi kan leverera produkter under såväl starka varumärken som DOLE och Njut av Sverige, som EMV och Packers Brand. Vi har fördjupade samarbeten i varje led av frukt och grönts värdekedja: från jord till bord. Detta gör att vi alltid kan vara dagsaktuella när det gäller säsong, sortiment och pris.

 • Ready-to-roast/eat

  Vårt sortiment av Ready-to består av rotfrukt- och kålblandningar som du snabbt och enkelt tillagar för en god grund eller sidosallad att avnjuta tillsammans med resten av din middag.

  Kunder Retail Roast 960x740px
 • Chopped

  Nu är det hög tid för tid över till annat. Med Chopped Kit är måltiden nämligen klar på nolltid. Lägg till ditt favoritprotein eller ät som den är.

  Kunder Retail Chopped 960x740px
 • Fresh-cut salads

  Våra salladsblad innehåller massvis med smak, från snälla och milda till peppriga och aromatiska. Öppna och häll direkt i en skål eller mixa med dina favoritgrönsaker. Flera tips = toppa din pizza eller pasta, baka pajer eller gratänger, eller hacka upp och krydda soppor eller bröd med. Endast fantasin sätter gränser!

  Vårt sortiment av färdigskurna kål och rotfrukter är en perfekt grund vid matlagning. Ät som sidosallad till pizzan eller friterad fisk, ugnsbakad kyckling, grillat kött, eller använd som del i ett större recept. Tidseffektivt och supergott.

  Färdigskuret retail 960
 • Be Exotic

  Be Exotic är vår kategori av exotiska upplevelser, som ätmogna avokados och mangos.

  Be exotic retail 960

Kostministeriet

Vi vill göra världen godare och grönare, och vet vilka drivkrafter och barriärer som påverkar konsumtionen av frukt och grönsaker, och hur man kan inspirera människor till att ha mer grönt på tallriken. Därför har vi startat Kostministeriet. Vår dröm: att alla ska äta 500 gram frukt, grönt och bär. Varje dag.

Läs mer
none

Hållbarhet: för en grönare och godare värld

Vi på Dole Nordic har förmånen att odla, distribuera och sälja den mest godaste och mest näringsrika maten med bland de lägsta miljöavtrycken. Med detta kommer också ett stort ansvar, så vi är fast beslutna att göra affärer på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, både här hemma och över hela världen.

Läs mer
none

Odling runt knuten hos Steglinge

Mycket av våra produkter kommer från Steglinge gård på bördiga Kullahalvön i Skåne. Här odlas potatis, morötter, rödbetor och andra rotfrukter. Som kan tvättas, skalas, strimlas, hackas, kokas och packas, i en toppmodern anläggning. Allt för att sedan kunna hamna i nöjda magar i Sverige, Danmark eller något annat land i norra Europa.

Kunder Retail local culture 1024x720px