Skip to content
Dole Logo
Kontakta

Change location

Stänga

Vårt erbjudande

Vi ger våra kunder och partners möjlighet till ökad konkurrenskraft och långsiktigt hållbara affärer genom det bästa erbjudandet av frukt, grönsaker och bär för alla smaker, situationer och plånböcker. Vi levererar helhetslösningar. Såväl hel frukt och grönt som färdigskuret, -strimlat, -hackat, färdigkokt och juicer, smoothies och shots, som ett brett sortiment convenienceprodukter.

Läs mer
none

Våra varumärken

DOLE® är varumärket som står för kvalitet, för härligt färsk frukt och grönt, som gör livet godare och grönare. Njut av Sverige erbjuder bra svenska basprodukter i säsong och under foodservicevarumärket Chef’s Cut hittar du skalat, hackat, svarvat, förkokt – ja all möjlig convenience som behövs i restaurangköket.

Läs mer
none

Mer om Dole Nordic-familjen

Dole Nordic-familjen består av flera olika bolag och affärsområden i Sverige och Danmark.

Om oss
none

Offentliga upphandlingar

Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring färsk frukt, grönsaker och bär från hela världen. Vi äger och kan påverka i stora del hela vår värdekedja, från odling till tallrik. Här hittar du all viktig information om hur vi säkerställer kraven vid offentliga upphandlingar.

Läs mer
none