Skip to content
Dole Logo
Kontakta

Change location

Stänga

Everfresh

Everfresh är ett av Sveriges ledande frukt- och gröntföretag med placering i Helsingborg.

Läs mer
none

Lembcke

Lembcke är ett av de största frukt- och gröntbolagen i Danmark när det gäller försäljning till foodservice- och grossistkunder. Basen är Köge.

none

Interbanan

Interbanan Scandinavia AB är den ledande importören av ekologiska bananer till Europa och levererar till kunder i ett tiotal länder. Varje vecka importeras 80-100 containers med ekologiska och fairtradebananer. Huvudkontoret ligger i Helsingborg men Interbanan har inköpskontor i Dominikanska Republiken, försäljningskontor i Madrid och anläggningar för bananmogning i Helsingborg, Köge och Århus.

none

Nowaste Logistics

Nowaste Logistics är ett av de ledande logistikföretagen inom tredjepartslogistik (3PL) i Norden. Majoriteten av verksamheten finns i Helsingborg med omnejd men en av företagets många terminaler ligger i Jönköping.

Läs mer
none

Nordic Fruit

Nordic Fruit kan leverera allt inom frukt och grönt men är en av Danmarks största leverantörer av avokado till både retail och foodservice. Placering i Taastrup.

Läs mer
none

KG

I Taastrup finns även Kryddergrønt, en specialist på färska kryddor och örter till kunder på den nordiska marknaden.

none

FruityLine

Fruity Line Nordic har noga utvalda, mogna frukter och grönsaker, som pressas till nyttig juice, smoothies och shots. Helsingborg är centrum för den nordiska verksamheten, som samägs med nederländska Fruity Line.

none

Fruktimporten

Fruktimporten är en av de ledande frukt- och grönsaksgrossisterna i Mälardalen och utgår från Årsta, Stockholm.

Läs mer
none

Steglinge Gård

På Steglinge Gård i Höganäs finns en av norra Europas mest moderna anläggningar för potatis och rotfrukter. De kan tvätta, packa, förkoka, strimla, hacka, svarva morötter, rödbetor, palsternacka och en massa andra härliga produkter. Dole Nordic och familjen Gibrand, som driver jordbruksverksamheten Steglinge, äger produktionsanläggningen tillsammans.

Läs mer
none

Vidinge Grönt

Vidinge Grönt ligger i Norrvidinge strax norr om Lund. På fälten odlas baby leafs som ruccola, babyspenat, romansallad och mangold, som förädlas till måltidssallader och andra ready to eat-produkter som säljs runt om i Skandinavien.

Produktionsanläggningen ägs gemensamt av Dole Nordic, familjen Nordmark (som också driver familjejordbruket) och nederländska Vezet.

Läs mer
none