Skip to content
Dole Logo
Kontakta

Change location

Stänga

Vår grupp av företag

Allt vi säljer ska någon äta! Verksamheten är snabb och dynamisk. Hos oss är du alltid nära affären, oavsett var i organisationen du jobbar. Vi vill att våra värderingar PASSION, NYSKAPANDE och ANSVAR ska genomsyra allt vi gör. Ett levande kultur- och värderingsarbetet är en grundförutsättning för att våra medarbetare ska känna trygghet, få möjlighet att utvecklas och bidra till att vi når våra gemensamma affärsmål.

Se filmen om Dole Nordic nedan.

Dole Nordic movie 1024x720

Gemenskapen bland kollegorna är grym och den dagliga kontakten med kunden gör att ingen dag är den andra lik.

Avatar JB 60x60
Jesper Bergström Säljare, Everfresh
Testimonial Jesper Bergström 360x280

Kontakten med exportören på andra sidan jordklotet och att få följa med varan från exportland längs hela leveranskedjan tills den hamnar på våra lager är både spännande och innebär varierande arbetsuppgifter. Dessutom är vår gruppdynamik något jag inte upplevt på någon annan arbetsplats!

Avatar CE 60x60
Clara Engström Inköpsassistent, Interbanan
Testimonial Clara Engström 360x280

Att få arbeta i ett öppet och stort kontorslandskap där flera bolag samverkar över hela värdekedjan inom samma koncern är både roligt och väldigt givande.

Avatar LL 60x60
Ludvig Lundborg Säljare, Dole Nordic
Testimonial Ludvig Lundborg 360x280

The Dole Family

Vi är överallt på en och samma gång. Som en del i Dole plc tillhör vi världens största leverantör av färskvaror. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen. Hör historian om oss här.

Dole 2024 OPERATIONS worldmap

The Dole Plc Key Talent Programme

I Dole är vi fast beslutna att fortsätta att rekrytera, behålla och utveckla medarbetare och den talang som finns inom vår organisation, identifiera potential och hjälpa kollegor internationellt. En av de viktigaste pelarna i vår strategi i detta avseende är vårt Key Talent Program. Det internationella programmet lanserades 2018 och är öppet för anställda i hela vår koncern vi ser särskilt hög potential i. När de väl har antagits till programmet får deltagarna stöd i att klargöra sina viktigaste utvecklingsbehov och karriärsmål, inklusive personlighetsprofilering och 360-feedback. Varje deltagare får stöd av en intern mentor, arbetar i små team för att dela erfarenheter, slutföra strategiska projekt i "verkliga livet" och presentera sina resultat och rekommendationer för chefer vid det andra evenemanget i slutet av programmet.

Everyone 1

Häng med oss på LinkedIn