Skip to content
Dole Logo
Kontakta

Vår grupp av företag

Allt vi säljer ska någon äta! Verksamheten är snabb och dynamisk. Hos oss är du alltid nära affären, oavsett var i organisationen du jobbar. Vi vill att våra värderingar PASSION, NYSKAPANDE och ANSVAR ska genomsyra allt vi gör. Ett levande kultur- och värderingsarbetet är en grundförutsättning för att våra medarbetare ska känna trygghet, få möjlighet att utvecklas och bidra till att vi når våra gemensamma affärsmål.

Se filmen om Dole Nordic nedan.

2 About us Dole movie 1024x720px 1

The Dole Family

Vi är överallt på en och samma gång. Som en del i Dole plc tillhör vi världens största leverantör av färskvaror. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen. Hör historian om oss här.

Our operations map

The fresh produce business is a people business. The experience, expertise and passion of our people sets Dole Ireland apart. It is our competitive advantage. We’re committed to recruiting the best and the brightest to our business and to providing fulfilling and rewarding careers to those who join us on our journey. Together, we can grow together

DSC8454 resized
Des McCoy Managing Director, Dole Ireland
lemon
DSC8454 1

The Dole Plc Key Talent Programme

I Dole är vi fast beslutna att fortsätta att rekrytera, behålla och utveckla medarbetare och den talang som finns inom vår organisation, identifiera potential och hjälpa kollegor internationellt. En av de viktigaste pelarna i vår strategi i detta avseende är vårt Key Talent Program. Programmet lanserades 2018 med inledande deltagare från USA, Kanada, Spanien, Nederländerna, Irland och Storbritannien, och programmet är öppet för anställda i hela vår koncern vi ser särskilt hög potential i. När de väl har antagits till programmet får deltagarna stöd i att klargöra sina viktigaste utvecklingsbehov och karriärmål, inklusive personlighetsprofilering och 360-feedback. Varje deltagare får stöd av en intern mentor, arbetar i små team för att dela erfarenheter, slutföra strategiska projekt i "verkliga livet" och presentera sina resultat och rekommendationer för chefer vid det andra evenemanget i slutet av programmet.

Everyone 1

Keep up to date with us on Linked IN