Skip to content
Dole Logo
Kontakta

Change location

Stänga

Våra värderingar

PASSION

Vi vill odla en kultur där vi tar med oss elden i magen till jobbet. Men ingen blir passionerad bara för att någon annan säger att man ska vara det. Vi tror att passion kommer genom att man känner sig inkluderad och lyssnad på. Att ha bra kamratskap, bra chefer och gemensamma mål. Det föder en passion för våra kunders och konsumenters behov​​, för smak och kvalitet, för jobbet och affären.

NYSKAPANDE

Vi frågar oss "tänk om?". Nyskapande och optimism är krafter som driver förändring. Vi strävar efter att vara nyskapande i tanke och handling, i jakten på nya lösningar och i vår affär.

ANSVAR

Vi vill vara jordnära och ta ansvar för våra handlingar. Det handlar om att stå för affärsidén, se till den gemensamma helheten, vara kostnadsmedveten och ta ansvar för hållbarhet, utbud och kvalitet. För att göra världen godare och grönare.

Läs mer
none

Affärsområden

Oavsett om du är retail-, grossist-, foodservice- eller industrikund har vi ett dagsaktuellt erbjudande till dig. Frukt, grönsaker och bär, för alla smaker, situationer och plånböcker.

Läs mer
none

Våra produkter och varumärken

Dole Nordic erbjuder ett brett sortiment av produkter i säsong, från Sverige och resten av världen. Vi har en stor bredd i vårt erbjudande och kan leverera såväl starka varumärken som DOLE och Njut av Sverige, som EMV-produkter och Packers Brand.

Läs mer
none

Hållbarhet: för en grönare och godare värld

Vi på Dole Nordic har förmånen att odla, distribuera och sälja den mest godaste och mest näringsrika maten med bland de lägsta miljöavtrycken. Med detta kommer också et stort ansvar, så vi är fast beslutna att göra affärer på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, både här hemma och över hela världen.

Läs mer
none

Kostministeriet - 500 gram av det godaste vi vet

Mat ska vara gott, och kul! Med Kostministeriet vill vi på Dole Nordic få människor att äta mer frukt, grönsaker och bär. Det är ett initiativ för att stärka folkhälsan i Sverige med målet att alla ska äta och njuta av sina rekommenderade 500 gram frukt, grönsaker och bär, varje dag! Med djupa insikter om de drivkrafter och barriärer som ligger bakom vad vi äter - och inte äter - har Kostministeriet gjort en rad uppmärksammade kampanjer med humor och värme i fokus. Utan pekpinnar och snobberier. Allt för att öka kunskapen och inspirera alla att ha mer frukt och grönt på tallriken!

Läs mer
Kunder Retail Kostministeriet 600x600px